Ufuksüreyya Gün

Merhaba;

Anadolu Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi bölümü mezunuyum. İyi derecede İngilizce ve orta seviye de İspanyolca bilmekteyim.

23 yıllık başarılı bir şekilde devam etmekte olduğum iş tecrübelerimde araştırmacı, eğitimci ve yenilikçi bir rol alarak bölgemin, mağazalarımın ve personellerimin daha etkin bir yapıya kavuşmalarını sağladım. "Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi ve Değişim Süreçleri" kitabının yazarıyım. Çeşitli platformlarda Stratejik İK üzerine eğitimler vermeye devam ediyorum.

Son 6 yıldır Luxottica, Marks & Spencer ve C&A gibi global firmalarda Yönetici Mentorü ve Kariyer Koçu olarak hizmet vermekteyim.

Halen, yine global bir firmada Kariyer Yönetim Sisteminin başında bulunuyorum. Ayrıca 2020 yılının Ocak ayında kurduğumuz Ufuk E-Academy ile online olarak Uluslararası Geçerli Sertifikalı eğitimler vermeye ve alanında uzman kadromuz ile koçluk hizmeti sunmaya profesyonel bir şekilde devam ediyoruz.

Kariyer hayatımın ayrıntılarını ve makalelerimi görmek isterseniz internet sitemize (www.ufukeacademy.com) ve Linkedin profilime göz atmanızı rica edeceğim.

Youtube kanalımdan da ücretsiz eğitim ve kişisel gelişim videolarını inceleyebilirsiniz.

Saygılar, sevgiler, sağlıklı günler.

  • Toplam Öğrenci Sayısı
    0
  • Store Ürünleri
    0
  • Online Eğitimler
    1
  • Yorum
    0